incaltam.ro

Termeni si Conditii

 

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului  incaltam.ro

Site-ul  incaltam.ro este operat de societatea Sc. LaTino Beauty Srl, cu sediul in Str. Avram Iancu 76 ( Sediul Euroclinica), 500075, Brasov, Romania inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J08/1208/2009, CUI 25882190.

Utilizarea site-ului constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului  incaltam.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

1. DREPTURI DE AUTOR

Continutul site-ului – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea  incaltam.ro si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul   incaltam.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.incaltam.ro numai in limitele metionate in prezentul document. In momentul in care constatati vreo incalcare a drepturilor de autor va rugam sa ne semnalati acest lucru la adresa contact@incaltam.ro

2. PRODUSE SI SERVICII

Produsele comercializate prin intermediul www.incaltam.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv Comerciantul isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta sau produsul nu corespunde din punct de vedere calitativ.

Preturile sunt actualizate zilnic, includ TVA (24%) si nu includ cheltuielile de livrare (a se vedea mai jos costurile ocazionate cu expeditia si conditiile in care acestea se aplica).

3. PLATI

Plata produselor comandate de pe site-ul www.incaltam.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau online cu card bancar de debit/credit. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Comenzile plasate pe site-ul www.stonecreek.eu si achitate cu cardul sunt procesate de catre mobilPay in numele Comerciantului.

4.Livrare

Livrarea produselor se va face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid. NU facem livrari prin Posta Romana. incaltam.ro isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Pentru comenzile plasate in zile lucratoare (de luni pana vineri) pana la ora 12:00 livrarea produselor se va face in maximum 3 zile lucratoare de la data preluarii comenzii.

Pentru comenzile plasate in zile nelucratoare (sambata, duminica si sarbatorile legale) livrarea produselor se va face in maximum 4 zile lucratoare de la data preluarii comenzii.

Costurile de livrare sunt:

– GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 350 LEI

– 24, 00 LEI pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 si 349 LEI si plata ramburs

– 19, 00 LEI pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 si 349 LEI si plata cu card de credit/debit

Livrarea se face printr-o firma de curierat rapid, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania.

Clientul va fi contactat telefonic de catre firma de curierat pentru a stabili ora si locul expedierii.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

5.Garantie

Toate produsele au 30 de zile garantie.

6.Retur

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Comerciantul va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, pete, arsuri, zgarieturi, socuri etc.

6.Confidentialitate

incaltam.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre incaltam.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre Comerciant nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@incaltam.ro

In cazul in care anumite date sunt obligatorii pentru buna desfasurare a activitatii (procesarea comenzilor si livrarea produselor) iar persoana vizata nu le pune la dispozitie, Comerciantul isi rezerva dreptul de a refuza si a nu onora comanda.